Jedni z našich oblíbených drahokamů jsou žluté kameny, které svou zářivou barvou připomínají sluneční paprsky a přinášejí do každodenního života především radost a pozitivní vibe (energii) ☀️

Léto je tady a s ním i sezóna dovolených, prosluněných dní a dlouhých večerů strávených pod širým nebem. Co by mohlo léto ještě více rozzářit než krásné šperky?

Rádi bychom vám představili zirkony,sygnity, které se stávají stále oblíbenější volbou mezi milovníky šperků. Tyto nádherné kameny, známé svou oslnivou září a dostupností, přinášejí do světa šperků dokonalou kombinaci krásy a elegance. Ale co vlastně zirkony jsou a proč by měly být součástí vaší šperkovnice?

Dnes se zaměříme na zelené drahokamy, které svou jedinečnou barvou a leskem přinášejí do šperků přírodní krásu. Zelená barva je často spojována s klidem, obnovou a vitalitou, což z těchto drahokamů činí oblíbenou volbu pro mnoho šperkařů i milovníků šperků.

Plánování svatby je jedním z nejkrásnějších období vašeho života, plné očekávání a radosti. Abychom vám pomohli dodržet všechny kouzelné tradice a usnadnili hledání, připravili jsme pro vás krátký přehled o tom, co by Vám nemělo chybět o vašem svatebním dnu.

Výběr správného zásnubního prstenu může být náročný úkol, ale s několika základními kroky a radami to může být mnohem jednodušší.