Blog Českého zlatnictví Jelínek

Přinášíme vám zajímavosti, tipy,

rady ze světa zlatých šperků, stříbrných šperků,

zásnubních prstenů a poctivé zlatnické práce.

Rádi vám zde přidáme i odpovědi na vaše dotazy. 


Blog Českého zlatnictví Jelínek®

Vánoce se nám blíží bleskovou rychlostí a proto jsme se rozhodli už nyní vám ukázat několik šperků, které mohou být zářivým vánočním dárkem.

Eshop našeho Českého zlatnictví Jelínek je pro mnoho našich zákazníků nástrojem jak zakoupit šperk z tepla svého domova.

Šperkovnice slouží k uspořádání a organizaci šperků. Je to praktický a stylový způsob, jak udržet vaše šperky na jednom místě a chránit je před poškozením nebo ztrátou.

Vybrat správný náhrdelník pro ženu může být obtížné, protože každá žena má svůj vlastní styl a vkus. Nicméně, následující tipy Vám mohou pomoci najít ten pravý náhrdelník:

Výběr šperků na svatbu závisí na několika faktorech, jako je styl a barva šatů, styl a barva účesu, celkový styl svatebního dne a samozřejmě osobní vkus a preference nevěsty. Zde je několik tipů, jak vybrat ideální šperky na svatbu:

Kolik utratíte za snubní prsteny opět závisí na individuálních preferencích, rozpočtu a vkusu. Cena snubních prstenů se může lišit v závislosti na materiálu, designu a kvalitě.

Chystáte se na speciální akci a nejste si jisti, jaké šperky si vzít? Při výběru dokonalého šperku je třeba mít na paměti několik věcí a my se dnes podíváme na šperky podle odstínu pleti. Níže najdete podrobného průvodce, který vám pomůže vybrat ten správný šperk pro Vás.

Šperky jsou od pradávna považovány za něco víc než jen ozdobu. Mohou totiž nést symboliku a vyjadřovat něco víc než jen módní výstřelky. Některé šperky jsou navíc spojeny s konkrétními kulturami nebo náboženstvími a mohou mít pro ně velký význam. Pokud toužíte po šperků s určitým významem rádi Vám nějaký vyrobíme na zakázku.