„píšeme o tom co vás zajímá“

Blog českého zlatnictví Jelínek 

šperky, výroba, snubní nebo zásnubní prsteny, diamantové šperky

Léto je tady a s ním i sezóna dovolených, prosluněných dní a dlouhých večerů strávených pod širým nebem. Co by mohlo léto ještě více rozzářit než krásné šperky?

Dnes se zaměříme na zelené drahokamy, které svou jedinečnou barvou a leskem přinášejí do šperků přírodní krásu. Zelená barva je často spojována s klidem, obnovou a vitalitou, což z těchto drahokamů činí oblíbenou volbu pro mnoho šperkařů i milovníků šperků.

Plánování svatby je jedním z nejkrásnějších období vašeho života, plné očekávání a radosti. Abychom vám pomohli dodržet všechny kouzelné tradice a usnadnili hledání, připravili jsme pro vás krátký přehled o tom, co by Vám nemělo chybět o vašem svatebním dnu.

Výběr správného zásnubního prstenu může být náročný úkol, ale s několika základními kroky a radami to může být mnohem jednodušší.

Gravírování snubních prstenů je jedním z nejkrásnějších a nejosobnějších způsobů, jak přidat hlubší význam do kovového kroužku lásky a oddanosti. Každý pár má svůj příběh a díky gravírování dostane každý kousek jedinečný design uzpůsobený přímo vám na míru a bude vám připomínat krásy manželství dennodenně.

V dnešním přesyceném světě módy a šperků se často obracíme k exotickým kamenům a drahým kovům, protože jsou in, ale málokdy si uvědomujeme, že naše vlastní země skrývá opravdu nádherné poklady, které stojí za objevení.

Dnešní článek bychom rádi věnovali té nejdůležitější osobě. Z prvních pár řádků budete jistě vědět o koho jde…